Loopbaancoaching | DISC | Drijfveren analyse | MBTI

Bij een loopbaanvraag staan drie vragen vaak centraal:

 • ‘Wie ben ik?’
 • Wat wil ik?’
 • ‘Wat kan ik?’

Meer op de achtergrond speelt vaak de vraag ‘Wat durf ik?’.

Stel jij jezelf regelmatig de vraag ze of wat je doet nog bij je past en wil je daar eens met iemand over sparren en de loopbaanvragen verdiepen? Dan vind ik het ontzettend leuk om dat met je te doen. Om dit proces te verdiepen heb ik licenties voor DISC (waarneembaar gedrag), Drijfveren analyse (meer onder de waterspiegel), MBTI en de Loopbaanverkenner van het LTP.

Vrijblijvende kennismaking:

Inhoud:

 • Kennismakingsgesprek, 30 minuten
 • Zonder verplichtingen of kosten

Coachtraject

De lengte van het mogelijke vervolgtraject is afhankelijk van de coachvraag en de wijze van coaching. 

Intake:

 • 1 gesprek (45 minuten)
 • Kosten (ex-BTW):
  • Particulier: 60 euro per gesprek
  • Zakelijk: op aanvraag

Coachtraject:

 • Afhankelijk van de coachvraag meestal zo’n 5 tot 7 gesprekken (60 minuten)
 • Kosten (ex- BTW):
  • Particulier: 90 euro per gesprek
  • Zakelijk: op aanvraag