Wat is nieuw bij bli-j coaching?

Week van de werkstress 14 t/m 18 november 2022

Voel je je regelmatig gestrest of overbelast en wil je weten hoe je ervoor staat? Check jezelf dan tijdens de week van de werkstress met de gevalideerde CSR Vragenlijst Stressklachten en ontvang direct een rapport met jouw scores, ons deskundig advies en handige tips.

De vragenlijst brengt niet alleen je stressklachten in beeld, maar ook je vermoeidheid en cognitief functioneren. Juist die laatste twee zijn belangrijke kenmerken van burn-out en dat maakt deze vragenlijst zo bruikbaar.

Tijdens de Week van de Werkstress (maandag 14 t/m vrijdag 18 november 2022) kun je de vragenlijst gratis bestellen (normale prijs: € 9,95). We vragen geen tegenprestatie van je. Jouw data zijn veilig bij ons, we doen er verder niets mee.

Voor wie?

✔ Als je de ernst van je stress(klachten) of vermoeidheid wilt inschatten

✔ Als je advies en tips wilt om veerkrachtiger te worden

✔ Als je onderbouwing zoekt voor een gesprek met je leidinggevende, bedrijfsarts of huisarts.


Stappen:

1. Bestel hier (1 minuut) 

2. Invullen wanneer het jou uitkomt (10 minuten)

3. Direct jouw scores op het scherm, met ons deskundig advies.

Hieronder zie je een voorbeeld van het begin van het rapport dat je ontvangt:

Resultaten van vragenlijstscores - Week van de Werkstress

 

NOBCO / EMCC Practitioner certificaat

Eind mei 2022 heb ik mijn EMCC Practitioner Certificaat (EIA-keurmerk) gehaald bij het NOBCO, beroepsvereniging voor coaches.  Super blij mee 🙂

De EMCC certificering is een onafhankelijk keurmerk dat alleen gevoerd mag worden door gecertificeerde coaches. Ik zie het als een bewijs van kwaliteit en goede bedrijfsvoering. Tijdens de certificering moest je als coach aantonen dat je een bepaald aantal uur gecoacht hebt, aan bijscholing doet, aan Intervisie/Supervisie (collegiaal overleg) doet, je klantervaringen evalueert en moet je laten zien dat je leert van je ervaring. En dat allemaal moet je onderbouwen met bewijs.

Het was voor mij een echte trip ‘down Memory Lane’, meer  dan 5 jaar coaching doornemen en vastleggen. Het bracht veel mooie herinneringen terug. En heeft er voor gezorgd dat ik nu weet hoe je het aanpakt en hoe je deze processen kan vastleggen  ook voor de toekomst, heel waardevol!

Super trots op het halen van deze certificering.

Artikel in weekblad Contact

Speciale editie zwembad 'De Brink' in Zelhem

Advertentie bli-j coaching in de Graafschap Bode

Fotoshoot 't Zand

Fotoshoot op het legendarische Zand in Hengelo (Bronckhorst). Blij mee!!

Fotograaf: Judith Bannink (JUUD maakt films)