Ondernemen doe je niet alleen. Tenminste niet in mijn visie. Samenwerken, verbinden, mooie gesprekken aangaan, elkaar helpen zijn voor mij essentieel. Ik ben in de gelukkige omstandigheden te mogen samenwerken, leren en helpen met de volgende ondernemers:

Agnes Tuinte – Agnesziet.nl

Agnes is voor mij energie. Ze is enthousiast, veelzijdig en een echte verbinder. Samen organiseren we Masterclasses voor Bewust Achterhoek en denken we na over het verbinden van collega ondernemers op basis van vrijwilligheid, vertrouwen en wederkerigheid.

Agnes biedt diverse coaching aan. Ze denk graag buiten de kaders, om vrij te experimenteren,  in een veilige en uitnodigende setting. Als coach en supervisor is ze zowel mens- als ontwikkelingsgericht, zacht op de persoon en scherp op de inhoud.

Website – Agnesziet.nl

Dirry te Kiefte –  Tuurlijk loopt het!

Dirry is altijd in voor iets nieuws. ‘Omslaan bladzijde 13’ zoals haar oma altijd zei is haar levensmotto: blijf niet zitten met dingen en bekijk ze eens van een andere kant. Het verklaart waarschijnlijk ook haar veelzijdigheid als reisleidster, NLP coach en trainer, klankschaalmasseur en docent.

Met ‘Tuurlijk loopt het‘ is ze het pad van MindfulBewegen en Powerwalk ingeslagen. Het bewegen met Dirry brengt je echt even uit de waan van de dag, rust in je hoofd en haalt op een fijne manier de spanning uit je lijf!

Website – Tuurlijk loopt het